Skip to main content

TUIN

PROJECTEN

TUINPROJECTEN

Goede kwaliteit! Dat is voor ons het allerbelangrijkste! Daarom gebruiken we zoveel mogelijk duurzame materialen, zodat je tuin in de loop der jaren nog mooier groeit en bloeit. Daarbij houden we van tijdloze en sfeervolle tuinen. Waarbij zowel strakke architectonische lijnen als organische vormen samenkomen, gecombineerd met duurzame materialen. Maar altijd met een tikkeltje speels.

We verzorgen alles: van ontwerp en realisatie tot nazorg. Natuurlijk zorgen we daarbij dat jouw tuin volledig aansluit. Op de omgeving, of dit nu een woonhuis, kantoor of restaurant is. Maar belangrijker nog: op jouw wensen. En voegen hier onze eigen expertise, creativiteit en onderscheidende details aan toe. Zo komen we tot een prachtig tuinontwerp. Bovendien regelen we het complete totaalpakket. Met een volledig onderhoudsplan op maat. Zodat jij alleen maar hoeft te genieten van jouw droomtuin!

ONZE WERKMETHODE

Wij geloven in het creëren van buitengewone buitenruimtes die perfect aansluiten bij de wensen en levensstijl van onze klanten. Onze werkmethode is gebaseerd op een nauwgezette aanpak, waarbij vakmanschap, creativiteit en klanttevredenheid centraal staan.

ONTWERP

Wij begrijpen jouw droomtuin en creëren een uniek, op maat gemaakt ontwerp, eventueel in 3D. Ons flexibele proces resulteert altijd in het perfecte plan voor jouw droomtuin!

REALISATIE

Wij gaan aan de slag met jouw droomtuin van A tot Z. We regelen alles, van beplanting tot veranda’s, en zorgen voor een opgeruimde tuin tijdens het proces.

NAZORG

Professionele nazorg voor je tuin, van snoeiwerk tot op maat gemaakte onderhoudsplannen. Kies eenmalig of het gemak van het hele jaar door, en geniet zorgeloos van een prachtige tuin.

WIJ REALISEREN
JOUW DROOMTUIN